Bemutatkozunk
Pont Te Kellesz Ifjúsági Információs Pont
Betűméret állítása:

Bemutatkozunk

Fedezd fel a környezedet,
Ismerd fel az értékeidet,
és keresd fel azt a helyet, ahol PONT TE KELLESZ!Kirándulások, táborok, szabadtéri programok,
információk, online tanácsadások,
könyv klub, izgalmas előadások, beszélgetések,
önismereti, munka erőpiaci és önkéntességre felkészítő szemináriumok,
sport, játékok, kézművesség,
önkéntesség,
jó csapat, közösségek,
koncertek, táncházak, családi napok, állatbarát és öko klub.

 

 

Mi vagyunk, akik az ifi pontban dolgozunk és várunk, hogy betérj hozzánk:

Klement Mariann vagyok, szociálpedagógiát, szociális munkát és hittant tanultam. Eddigi munkáim vagy önkéntes tevékenységeim révén valamilyen módon mindig kötődtem a fiatalokhoz. Különösen fontosnak tartom, hogy nagy figyelmet fordítsak rátok, és igyekszem az életkorotokhoz kapcsolódó kérdéseitekre válaszokat adni. Több mint 10 éve önkénteskedem egy ifjúsági Irodában, és régi álmom volt, hogy Egerben legyen olyan hely, ahol a nektek szóló programok mellett megkapjátok az életkorotokhoz szükséges humánszolgáltatásokat is. A Pont TE Kellesz program nagyon közel áll a szívemhez, mert itt egy kreatív csapatban azt csinálhatom, amiben hiszek és amit szeretek. Rövid idő leforgása alatt 5 helyszínen kezdtünk el ifjúsági közösségeket építeni. Nagy öröm látnom, ahogy ezek működnek, fontosak, és meg van az igény arra, hogy jelen legyünk.

 

Dankó Zsuzsanna vagyok, tanári pályára készültem egész pici gyermekkorom óta, így kerültem 2002-ben Egerbe, a főiskolára, ahol történelem és hittanár szakon végeztem. A tanulás és munka mellett, fiatalként, aktívan is szerettem részt venni, önkéntes munkát vállalva az ifjúsági életben, ezáltal nem csak barátokat, jó ismerősöket, de nagyon sok szakmai tapasztalatot is szereztem közösségszervezés, szabadidős programok és tanácsadások területén. 2008 óta a Szent István Rádió munkatársaként élem a hétköznapokat. 2012. júniusa óta pedig konkrétan tudatosult bennem, hogy Pont MI Kellünk kollégáimmal (egyben barátaimmal) együtt, hogy segítsünk megvalósítani egy olyan teret, olyan közösségi életet, amelyben minden segítségre szoruló, szeretetre vágyó, útját kereső fiatal bizalommal bejöhet, megpihenhet, tanácsot kaphat, és mosollyal az arcán léphet ki abból az irodából, amit saját magatok alakítotok, díszítetek, ahol otthon érezhetitek magatokat.

 

Horváth Erika (22) vagyok, januárban diplomáztam, mint szociálpedagógus. Elhivatott és az emberek felé nyitott személyiségnek tartom magam. Mindennapjaim során a rugalmasság, lendületesség és pontosság jellemez. Szívemen viselem a gyerekek és a fiatalok sorsát. Éppen ezért a Pont Te Kellesz Ifjúsági Információs és Tanácsadó Iroda egy kiváló helyszín arra, hogy az élet, számomra legfontosabb területén végezzem munkámat. Fontosnak tartom, hogy erősítsük bennetek a pozitív értékeket, és átadjuk nektek a mindennapi életetekhez szükséges elméleti és gyakorlati tudást. Munkám során arra törekszem, hogy többetekkel teremtsek személyes kapcsolatot és ezen beszélgetések alkalmával lássátok meg saját értékeiteket, ismerjétek meg önmagatokat és a saját határaitokat, és higgyetek abban, hogy értékesek és tehetségesek vagytok.

 

 

Kategória: Menük

2018-02
Ke Sze Csü Szo Va
1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728