Bemutatkozunk
Madzag Ifjúsági Információs Pont
Betűméret állítása:

Bemutatkozunk

Kérdésed van? Kérésed van? Elakadtál? Valami izgalmasra vágysz? Hozzászólni valód van? Mit kezdj a szabadidőddel? Gyere be hozzánk, együtt kitalálunk valamit!

 

Néha úgy vagy vele, hogy nehezen mozdulsz ki otthonról, igaz? Mennél is, meg nem is? Van, amit jobb nem egyedül csinálni. Nálunk mindig zajlik az élet, gyere be, és garantáltan nem fogsz unatkozni! Tucatnyi társasjáték, folyóiratok, kézműves kellékek és nem utolsósorban rengeteg hasznos információ vár az Infóponton. Heti 20 órás nyitva tartásunk alatt szeretettel vár 3 tapasztalt és elkötelezett szakember, akik nem mellesleg szintén fiatalok, egy pszichológus, egy szociális munkás és egy tanár.

 

Nézzük sorjában a Madzag Infópont munkatársait:

 

a pszichológus: Kriszta a Csecsemő- és Gyermekotthonban dolgozik, ő az Infópont mindentudója, megálmodója, reklámarca, aki kezdettől jelen van az Infópont életében, a három közül ő a legszebben és leggyakrabban mosolygó, az örök optimista, aki feltölti a környezetét pozitív energiával.

specialitásai:

élményekkel teli önismereti foglalkozásokat tart, önismereti teszteket értékel, mély beszélgetéseket folytat, fiatal kora ellenére mindig jó tanácsokat ad

társasjátékokban verhetetlen, nagy spíler, az esze vág, mint a borotva

 

a szociális munkás: Tibi boldog házas ember, a Kríziskezelő Központ fiatalokat befogadó átmeneti szállásán dolgozik, ő az Infópont lovagja, akinek mindig van megértő, dicsérő, kedves szava a másikhoz.

specialitásai:

a hivatali ügyintézéssel, a fiataloknak járó támogatások, juttatások minden formájával kapcsolatban képben van, nagyon profin tudja megoldani a bonyolultnak tűnő okmány- vagy támogatás igénylési folyamatokat is
nagyon figyelmes ember, az egyszerűbb élethelyzetektől a bonyolult filozófiai okfejtésekig bármilyen témára érzékeny, meghallgat és bölcs tanácsot ad

 

a tanár: Andi egy aktív kisfiú boldog anyukája, az Infópont titkárnője, infógyűjtője, kapcsolattartója, a "legkockább" a három közül :).

specialitásai:

a német nyelv, melyen szívesen segít önéletrajzot írni, és német nyelven társasozós foglalkozásokat is tart majd novembertől (figyeld a friss infók fület, nehogy lemaradj!)
órákig tud(na, ha hagynák) mesélni a következő témákról: környezet- és természetbarát, egészséges életmód, fenntartható fejlődés, a német mellett a másik szakja ugyanis a biológia

 

Ha pedig a szüleid kérdeznék, hová tartasz, akkor ennyit mondj, a Madzag Ifjúsági Információs Pont a naprakész ifjúsági információk otthona, a Pont TE Kellesz! ifjúsági projekt Közép-Dunántúli megvalósítója.

 

Kategória: Menük

2018-04
Ke Sze Csü Szo Va
1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30