Igazolás közösségi szolgálatról - téma hozzászólásai
Iránypont Ifjúsági Információs Pont
Betűméret állítása:

Igazolás közösségi szolgálatról


Létrehozta: kicsimira
melcsi
2014-01-09
Kedves Mira!

Amennyiben az iskoládnak nincs szerződése a tevékenységet leigazoló szervezettel, ebben az esetben jogosan nem fogadják el az igazolást. Sajnos, a közösségi szolgált leigazolásának fontos feltétele, hogy a diákot fogadó szervezettel az iskola szerződést kössön a tevékenységet megelőzően. Ez utólag már nem lehetséges.
Amennyiben volt szerződéskötés a tevékenységet leigazoló szervezet és az iskolád között a tevékenységet megelőzően, úgy az iskola köteles ezt a tevékenységet elfogadni.
Azt javaslom, minden esetben érdeklődj ennek utána, mielőtt tevékenységbe kezdenél, hogy máskor ne forduljon elő ilyen kellemetlenség.

Kedves Szakértők! Tanácsot szeretnék kérni a következő ügyben. Tavalyi évben részt vettem az októberi 72 óra kompromiss...
kicsimira
2014-01-09
Kedves Szakértők!

Tanácsot szeretnék kérni a következő ügyben. Tavalyi évben részt vettem az októberi 72 óra kompromisszum nélkül c. önkéntes ifjúsági akcióban városomban, Szombathelyen. Időseket látogattunk meg egy idősek otthonában, ahol felolvastunk nekik és beszélgettünk velük. Iskolai osztályomból mások szemetet szedtek ugyanennek a programnak a keretében. Mindenki kapott igazolást az elvégzett munkáról (2 óráról). Én most januárban adtam le az önkéntes naplómat, de nem akarják elfogadni a leigazolt órákat. Én nem iskolai keretek között vettem részt a programon, hanem plébániám révén, de ugyanúgy leigazolták az elvégzett munkát. Mit tehetek?

Üdvözlettel:
Mira

Hozzászólás hozzáadásához REGISZTRÁLJON vagy LÉPJEN BE rendszerünkbe