Hajó - téma hozzászólásai
Iránypont Ifjúsági Információs Pont
Betűméret állítása:

Hajó


Létrehozta: hdorka
buknicz orsi
2013-12-05
Szia!

Nem tudok róla, hogy valamilyen speciális papírra lenne szükséged. De erről vagy a munkaközvetítő iroda vagy a hajós társaság ad pontos tájékoztatást.

TB és adó: nem vagyok jártas ezekben a dolgokban. Viszont az APEH irodákban (amelyik hozzád legközelebb van) menj be, és ott erre vonatkozóan is pontos tájékoztatást fogsz kapni.

Üdv: OrsiKedves Orsi! Azt szeretném megkérdezni, hogyha valaki hajón szeretne munkát vállalni, ahhoz milyen papírok szükségesek?
snotra
2013-12-05
Kedves Orsi!

Azt szeretném megkérdezni, hogyha valaki hajón szeretne munkát vállalni, ahhoz milyen papírok szükségesek?
Illetve,ha már vállalt munkát és mondjuk nem magyar cégnél, akkor az itthoni járulék és TB rendszer, hogy vonatkozik rá?

Köszönöm szépen!
hdorka
2013-05-29
Kedves Orsi!

Szeretnék hajón dolgozni, nemrég végeztem el egy vendéglátásos OKJ-s képzést. Van valamilyen portál vagy gyűjtőfelület, ahol ilyen jellegű infókat találhatok? Mire kell figyelnem, ha sikerül jelentkeznem valahova?

Üdv:

Dorka
buknicz orsi
2013-05-29
Szia Dorka!

Sajnos nem tudok olyan helyet, vagy szervezetet ajánlani, akikért felelősséget tudnék vállalni. Egyszerűen keress Interneten, van bőven...én is csak azt tudom ajánlani. Illetve még azt, hogy baráti körben is érdeklődj...használd a közösségi portálokat erre nyigodtan, hogy információt szerezz!

Üdv: Orsi

Hozzászólás hozzáadásához REGISZTRÁLJON vagy LÉPJEN BE rendszerünkbe